Mitt år, 2015!

Hej!

Januari 2015 var en månad med plugg och teater. Bilden är på mig och vi skulle framföra monologer och jag valde en av Samuel Beckett, "i väntan på Godot." Egentligen är det en dialog, men jag gjorde om den till en monolog. Det var en jobbig men samtidigt en rolig uppgift. 
 
 
 
 
 
 
I februari var det enda jag kunde tänka på Gerard Way! Jag och mina två bästa kompiar Fanny och Miranda åkte till Stockholm för att se honom på fryshuset. Bästa konsert jag någonsin har varit på!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men jag var även i februari på en casting inför en filmroll... 
 
 
 
Mars kändes bara som en väntan på allt annat som skulle komma. Men jag tränade lite extra på dansen eftersom att det var vårshow i april. Sedan gick jag även och väntade på rollen.
 
 
I april händer en massa saker, som jag inte har bild på I think... Vårshow, vilket var roligt som vanligt! En vän hörde av sig som jag inte hade träffat på ett år. OCH jag fick ett besked från castingen och jag kunde knappt fatta det. Jag skulle få träffa regissören.
 
 
 
 
 
 
 
 
Maj. I maj satt jag varje dag och pluggade på det jag var efter i... Sedan hade jag och min teaterklass föreställning som gick perfekt! Och jag piercade mig i läppen igen. :) 
Sedan var allt man kunde tänka på sommarlov, mitt allra sista.
 
 
 
 
 
 
 
Sedan kom juni. Älskade juni. Jag och min syrra Amanda åkte till London! En sådan bra och dålig resa, haha. 
 
 
Och jag fyllde 18 år! Satt beredd med mitt pass för att lagligt få ta ett glas vin på en resturang. De frågade inte om det. Haha... Jag är även jäääääätte förkyld här och ca tio timmar efter denna bild sitter vi på ett plan hem till Sverige jättesjuka. Lyckat.
 
 
 
 
I slutet mot juli åkte jag och två andra tjejer på filminspelning till Kall. Ett av mina bästa minnen någonsin, vi var där i tio dagar. Längtar så mycket tills den kommer ut!
 
 
 
 
 
Jag fick även svart hår i juli eftersom att min karaktär skulle ha det. Och jag har haft det sedan dess, trivs as bra i det. :)
 
 
I augusti gosade jag med fasters kattunge och hängde med kompisar innan skolan började igen. Och jag kommer seriöst inte ihåg när skolan började, antingen i augusti eller september. Men är 100% säker på augusti... Haha.
 
 
 
I september var det skola och jag går nu i trean. Sista året. Panik. Nä, inte alls, skoja bara. Suck. Det enda tråkiga förutom matte är att vi började på en ny skola. Vi har samma klass och samma lärare, men det är inte Sjölins. Aja, en termin kvar bara.
Jag beställde även min studentmössa! :D 
 
 
 
 
 
 
I oktober gick jag och Fanny även och såg detta! (Screams inside) Det var såååå bra!
 
 
 
 
 
 
 
Bianca. <3 
 
 
 
 
 
Var i Stockholm och drack vin. Inte bara, såklart.
 
 
 
 
 
 
 
 
Firade halloween, slutade inte lyckligt... Haha.
 
 
 
 
 
November hände inte så mycket. Mest plugg, träning på musikalen och tränat sång i kören inför en julkonsert vi hade för ca två veckor sedan. 
 
 
 
Nu är det december och jag har varit sjuk jättelänge. Men min jul var trevlig och kylan har kommit nu till oss verkar det som. 
 
Jag tycker att detta år har gått väldigt snabbt! Det har varit ett väldigt bra år för mig med allt roligt som hänt. Var i London för första gången, fick möjligheten att vara med i en film och sett en favorit artist! Tack 2015 som gav mig det! Men på vägen igenom ett år händer det självklart mindre bra saker, saker som skapar en som person. 
 
Nu är jag redo för ett nytt år med nya möjligheter och utmaningar! 
 
Gott nytt år alla!