En intressant helg!

Hej alla!

Fredagen var skum.. För efter skolan så skulle jag och några till från min klass sticka ut och filma en film som handlar om att bryta normer. Så vi gjorde en massa roliga saker på stan och alla människor trodde vi var dumma i huvudet. Jag stod och sjöng högt och tydligt på en buss och dansade. När jag klev av dunkade mitt hjärta jäääättefort! 
Och sen typiskt nog fick vi inte med allt på filmen så jag och Skyler var tvungen att göra om allt.. Dessutom fick vi inget bra tillfälle så vi åkte sammanlagt buss i två timmar för att filma en video på 10 sekunder. Snacka om jag jag var illamående när jag klev av. (jag hatar bussar) 
 
Men sedan fick jag äntligen komma hem och mysa framför idol. Synd tyckte jag att Elin inte vann, men Kevin var helt okej. Kul var det i alla fall att se Elin i globen. 
 
På lördagen stack jag och pappa ner på stan för att hitta ett par nya bågar till mig. Hittade några på nästan en gång! Dem passade jättebra på mig. :)
Pappa ville sen gå och fika och tänkte att vi skulle sticka till Jamtli. Men eftersom att det är julmarknad så var det fullt ÖVERALLT!
Så vi stack och letade efter fik på stan istället. Till sist skulle han gå så jag var på stan i några timmar själv pch köpte en massa julklappar! :D 
 
Senare stack jag hem till pappa och möblerade om mitt rum till något lite mer personligt. Jag blev jätte nöjd!
Sedan kom äntligen Miranda ock vi satt och stirrade på Harry Potter och de vises sten. 
Miranda sov även över hos mig. 
 
Så nu är det söndag och vi sitter nu i köket och pluggar. Jag var tvungen att uppdatera min dator så då satte jag mig och skrev här istället. Men nu så ska jag fortsätta att plugga inför provet på tisdag..
Och det är vad jag typ ska göra idag, plugga, städa och senare träffa Fanny som jag det har varit med på veckor!